Syysleiri

Kahdeksikkojen kerhon leiri järjestetään tällä kertaa syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna, 6.-8.9. Haukiputaalla.

Lue lisää klikkaamalla uutinen auki!

Kahdeksikkojen kerho ry:n syysleiri vietetään 6-8.9.2019 Haukiputaalla osoitteessa Kurkelansaarentie 211. Virallista ohjelmaa ei ole, mutta vietetään mukava viikonloppu yhdessä nokkakusojen merkeissä.

https://www.google.fi/…/data=!4m5!3m4!1s0x468029985e410e71…

Majoitustilaa on rajoitetusti, joten ilmoitathan ennakkoon allekirjoittaneelle (omakutsu-osoite toimii), mikäli tarvitset petipaikan (Huom! Oma tyyny, peitto ja liinavaatteet mukaan). Pihaan mahtuu myös asuntoautolla tai -vaunulla ja toki myös telttailu on sallittu. Myös näissä majoitusmuodoissa pyydämme ilmoittamaan ennakkoon yöpymisaikeista.

Majoitustilaa on rajoitetusti, joten ilmoitathan ennakkoon allekirjoittaneelle (omakutsu-osoite toimii), mikäli tarvitset petipaikan (Huom! Oma tyyny, peitto ja liinavaatteet mukaan). Pihaan mahtuu myös asuntoautolla tai -vaunulla ja toki myös telttailu on sallittu. Myös näissä majoitusmuodoissa pyydämme ilmoittamaan ennakkoon yöpymisaikeista.

Noin 1,4 km Kurkelansaarentietä on suhteellisen kapeaa yksisuuntaista tietä, jossa ohituspaikkoja ei ole. Tämä kannattaa huomioida paikalle ajellessa.

Mökillä on mahdollista saunoa ja grillata. Omat pyyhkeet ja grillattavat mukaan 🙂 Kerho tarjoaa lohisoppaa ja lättyjä.

Tervetuloa!

73, Kahdeksikkojen kerho ry:n hallituksen puolesta,
Tiina OH8BBO